Black Design Interior AS sender ut nyhetsbrev cirka 1-2 ganger per uke via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Black Design Interior AS er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. 

Personvernerklæring

1. Formålet med å samle inn personopplysninger.

Formålet med Black Design Interior AS sin kunderegistrering er at du skal kunne utføre en handel i vår nettbutikk. Vi ønsker også å kunne tilby våre kunder fordeler og tilbud, samt at vi skal kunne gi tilbud basert på kjøp av varer og tjenester. Vi ønsker også å kunne gi tilpasset kommunikasjon og å bygge generell kunnskap om kjøpstrender.

Behandlingen av opplysningene om deg bygger på samtykket du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven 2018, bokføringsloven, regnskapsloven og eventuelle andre relevante lover.

Etter personopplysningsloven har Black Design Interior AS rollen som behandlingsansvarlig. Utleveres opplysninger om deg til Black Design Interior AS sine tjenesteleverandører, vil tjenesteleverandøren være databehandler for disse opplysningene.

 

2. Hvilke opplysninger samles inn
 

Informasjon som du selv gir oss

Vi samler inn data som bli gitt til oss ved registrering i nettbutikken, telefon eller om vi blir kontaktet via epost. Dataene inkluderer navn, adresse, epost og telefonnummer. Dette blir lagret hos oss for at vi skal kunne levere varer hjem til deg, kontakte deg om det er behov for det, forbedre vår service, i regnskapsøymed, levering av informasjon om ordren og utsending av nyhetsbrev.

Informasjon når du besøker blackdesign.no

Når du som kunde besøker nettsidene våre, samler vi automatisk opp informasjon om produkter som du klikker på, produktkategorier, enhetsinformasjon (mobil, nettbrett, datamaskin), ip-adresser, operativsystem og surfemønster (hvor lenge en side besøkes, hvor mange sider besøkes, hvilke produkter som sees på etter hverandre). Dette er annonyme data og kan ikke kobles til navn. Denne informasjonen blir brukt til å forbedre nettsidene våre, og om du har gitt fra deg data som beskrevet over, gi deg personlig innhold i forhold til vår egen markedsføring. Det inkluderer en forside med personlige produkter, og nyhetsbrev med et innhold som er tilpasset produkter og kategorier du er interessert i.

 

3. Hvordan og hvorfor bruker Black Design Interior AS dine opplysninger:

 

Hvordan samler vi inn data?

 

Vi bruker data som du selv sender inn i forbindelse med handling og kontakt via epost. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å undersøke bruken av nettsiden slik at vi kan forbedre den. Cookies er små datakapsler som lagres lokalt på din PC, mobil eller nettbrett. Du kan selv slette disse i innstillingene i nettleseren din.

 

Vi samler også inn data på hvordan nettsiden brukes, dette for å forbedre sidene og gjøre de mer kundevennelige.

 

Hvorfor samler vi data

 

Vi samler data for å kunne opprettholde kontakten med deg som kunde, sende ut varer og i markedsføringsøymed. På epost sender vi ut:

 

  • Ordrebekreftelser

  • Pakksedler

  • Returskjema

  • Lagret handlevogn

 

Om du melder deg på nyhetsbrevet vil du få eposter som inneholder

 

  • Nyheter

  • Tilbud

  • Rabattkoder

  • Tips og trender

 

Til fysiske adresser sender vi kun ut varer som kunden har bestilt, faktura eller andre papirer som er relatert til ordren.

 

Black Design Interior AS og våre tjenesteleverandører kan bruke opplysningene du selv har registrert, og opplysninger som oppstår gjennom ditt kundeforhold hos oss for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne oppfylle våre avtaler med deg.

 

En grunnleggende behandling er å tilby personaliserte tilbud, håndtering av rabattkoder og ordrebekreftelser, samt administrere ditt kundeforhold for eksempel dersom du henvender deg til kundeservice.
 

Black Design Interior AS og våre tjenesteleverandører bruker opplysningene for å gi deg tilbud og kommunikasjon i tråd med de samtykker du har gitt. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, og vi vil da slette de opplysninger som ble lagret i tilknytning til det aktuelle samtykket.
 

Bedriftskunder kan motta salgssamtaler og kataloger. Dette gjelder ikke privatpersoner. Ta kontakt med kundesenteret dersom du ikke ønsker dette.

Dersom du ønsker nyhetsbrev med kampanjekoder, rabatter, nyheter og tips må du godkjenne det i en egen rubrikk. Dersom du senere ikke ønsker nyhetsbrev kan du enkelt endre dette på «Min side - Vilkår» eller ved å trykke på trykke «slett meg fra mail-liste» nederst på nyhetsbrevet.
 

Dersom din handel blir avbrutt, kan vi sende deg e-poster med en påminnelse om de produktene du la i din handlevogn. Dette gjør vi som en ekstra kundeservice for å gjøre kjøpsopplevelsen hos oss så smidig og enkel som mulig. Påminnelsesmailer om glemt handlekurv kommer uavhengig av om du abonnerer på nyhetsbrev eller ikke. Disse påminnelsesmailene kan du reservere deg mot ved å trykke «slett meg» nederst i påminnelsesmailen.
 

Vi vil også be alle kunder som har gjennomført kjøp om å evaluere produktene de kjøpte, slik at andre kunder kan lese erfaringene med produktet. Disse evalueringsforespørslene kan du også reservere deg imot ved å trykke «slett meg» nederst i evalueringsmailen.
 

Black Design Interior AS analyserer kjøpshistorikk for å gi deg personaliserte- og relevante tilbud, samt forslag til ofte kjøpte produkter.

Detaljert kjøpshistorikk oppbevares inntil i fem år etter krav i bokføringsloven. Detaljerte kjøpsopplysninger anonymiseres.
 

Dersom du melder fra til oss at du ikke lengre ønsker å være oppført som kunde slettes alle opplysninger om deg utover de opplysninger som bokføringsloven og regnskapsloven krever lagret.
 

Black Design Interior AS bruker kjøpshistorikk fra dine tidligere kjøp, samt informasjon som har kommet inn via våre cookies for å analysere trender og respons på kampanjer, og for å optimalisere sortimentet og drift av leverandørenes tjenester. Da brukes ikke personidentifiserbare opplysninger.
 

Re-targeting
 

Nettsidene våre bruker såkalt "re-targeting"-teknologi. Vi bruker den for å gjøre internett-tilbudet vårt mer interessant for deg. Med denne teknikken kan vi rette reklame til brukere som tidligere har interessert seg for nettbutikken og tilbudet vårt når de besøker siden til en av partnerne våre. Vi er sikre på at å integrere en personlig, interesserelatert reklame er mer interessant for internettbrukerne enn nøytral reklame uten personlig referanse. Visningen av slik reklame på nettsidene til partnerne våre skjer på grunnlag av cookie-teknologi og analyse av forutgående navigering. Denne typen reklame skjer helt pseudonymisert.


Når du besøker nettsiden vår aktiveres cookies som registrerer, lagrer og analyserer opplysninger hvordan du bruker siden. Videre lagres opplysningene om deg i cookiene etter at økten er over og hentes fram neste gang du besøker siden.
 

Hvordan kan du hindre lagring av cookies?

 

Data som blir lagret lokalt på din surfeenhet, cookies, kan du selv slette. Dette gjør du i instillingene til nettleseren din.

Det finnes flere programmer som kan brukes om du ønsker å ta kontroll over hvilke cookies som lagres og over hvilke firmaer som får spore din nettbruk. Ghostery er ett av disse.

 

Dersom du ønsker å unngå cookies, kan du deaktivere bruken av disse i din nettleser. Merk at ved å gjøre dette vil flere av funksjonene på sidene ikke fungere.

 

Internet Explorer
Google Chrome
Mozilla Firefox
Safari

 

4. Tredjeparter/samarbeidspartnere
 

Personopplysninger kan deles og behandles av Black Design Interior AS sine samarbeidspartnere. Dette er blant annet leverandører av digitale tjenester, bank, logistikk og regnskap. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av Black Design Interior AS i henhold til databehandleravtaler med Black Design Interior AS.
 

Black Design Interior AS kan i visse tilfeller, regulert av lovverk, også levere opplysninger til myndighetene.

 

5. Sikkerhet
 

Sikkerhet og deling av data

 

For å sikre informasjonen du har gitt fra deg til oss så følger vi strenge retningslinjer for lagring og sikring av data. Datasikkerheten følger gjeldende lovverk.

Vi videreformidler, selger eller bytter ingen informasjon med utenforstående. 3. parts selskaper får kun innsyn i slik informasjon om vi har ansatt disse for å utføre bestemte tjenester for Black Design Interior AS.

 

Produkter vi bruker til å forbedre markedsføring, nettsider og kundeservice er:

 

Google Analytics 

Dette er vårt analyseprogram. Vi bruker dette til å blant annet se hvor våre brukere kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvor trafikken inn kommer fra.

 

Google Tag Manager

Vi bruker Google Tag Manager for å administrere analyse og digitale tjenester

 

Tawk.to 

Dette er vår kundeservicemodul. Den gir oss blant annet muligheten til å tilby deg som bruker LiveChat direkte på nettsidene våre.

 

Mailchimp

Bruker vi til å sende ut epost med tilbud til deg som kunde.

 

6. Statistikk
 

Alle besøk på vår nettbutikk Blackdesign.no etterlater elektroniske spor. Black Design Interior AS analyserer opplysninger, som blant annet aktivitet på Blackdesign.no sin nettside og Blackdesign.no sine sider i sosiale medier, samt opplysninger om eventuelle kjøp hos Blackdesign.no

Opplysningene blir ikke brukt til å identifisere deg som person. Black Design Interior AS bruker opplysningene til å lage statistikk som viser for eksempel hvilke sider som er mest lest, omsetning og populære produkter. Slik kan vi forbedre tjenestene på Blackdesign.no

 

Google analytics:

 

Black Design Interior AS bruker Google analytics for å kjøre inngående analyse av våre nettsider.

Informasjonen Google samler om bruken av denne nettsiden overføres til en Google-server i USA og lagres der. Hvis IP-anonymisering aktiveres på denne nettsiden vil IP-adressen avkortes før den sendes innenfor EU eller EØS-området. Kun i unntakstilfeller vil hele IP-adressen sendes til en Google-server i USA før den avkortes der. Den anonymiserte IP-adressen som nettleseren din sender til Google Analytics sammenholdes ikke med andre data hos Google.

 

7. Sosiale Medier
 

Blackdesign.no inneholder funksjoner for sosiale medier, inkludert liker-knapp for Facebook. Slike funksjoner kan registrere IP-adressen din og hvilken side du åpner på nettstedet vårt, og de kan lagre informasjonskapsler for at funksjonene skal fungere som tiltenkt. Funksjoner for sosiale medier driftes enten av en tredjepart eller direkte på nettstedet vårt. Din bruk av slike funksjoner er underlagt personvernerklæringen til selskapet som leverer dem.

Du kan når som helst logge inn på Min Side på nettsiden vår eller ringe til vårt kundesenter for å oppdatere kontaktopplysningene dine eller endre innstillingene for hvordan du foretrekker å motta utsendelser. Dessverre kan vi ikke hjelpe deg med å begrense eller endre innleggene i sosiale medier. Slike endringer må du gjøre selv på den aktuelle kontoen.

 

8. Endringer
 

Black Design Interior AS kan endre samtykke og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår når du logger på Blackdesign.no før endringene iverksettes.

 

9. Dine rettigheter
 

Rett til korrigering

Du kan endre dine kundedata på «Min side»

 

Rett til endring av samtykke

Du kan styre dine samtykker og valg på «Min side - Vilkår», når du er logget inn på Blackdesign.no. Som innlogget har du innsyn i dine personopplysninger og din kjøpshistorikk. Black Design Interior AS kundeservice skal også kontaktes dersom du krever endret opplysninger som du ikke selv kan endre ved innlogging på din side hos Blackdesign.no.

Samtykke til å motta nyhetsbrev kan altså redigeres på «Min side - Vilkår». Du kan også trykke «slett meg fra mail-liste» nederst.

 

Rettighet til overførbarhet

Du har rett til å få en kopi av personopplysningene dine. Dette gjelder kun de personopplysningene du har oppgitt til oss.

 

Rett til tilgang

Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg. Kontakt Black Design Interior AS kundeservice og du vil få tilsendt personopplysningene dine via e-post.

 

Rett til sletting

Du har rett til å slette hvilke som helst personopplysninger behandlet av Black Design Interior AS når som helst, bortsett fra i følgende situasjoner:

  • du har en pågående sak hos Kundeservice
  • du har en åpen bestilling som ikke er sendt ennå eller bare er delvis sendt
  • du har uoppgjort gjeld hos Black Design Interior AS,  uavhengig av betalingsmetode
  • du mistenkes for eller har misbrukt våre tjenester i løpet av de siste fire årene
  • gjelden din har blitt solgt til en tredjepart i løpet av de siste tre årene, eller i løpet av det siste året for avdøde kunder
  • kredittsøknaden din har blitt avvist i løpet av de siste tre månedene


Dersom du melder fra til oss at du ikke lengre ønsker å være oppført som kunde slettes alle opplysninger om deg utover de opplysninger som bokføringsloven og regnskapsloven krever lagret.
 

Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger, eller har spørsmål til behandlingen, kan du sende e-post til post@blackdesign.no og merke den med "Personopplysninger".


Hvis du ikke er fornøyd med Black Design Interior AS sin behandling og bruk av personopplysningene dine, og/eller svarene vi har gitt deg, har du rett til å klage til Datatilsynet.

 

Meld meg av nyhetsbrevet

Om du ønsker å melde deg av nyhetsbrevet kan du klikke på denne linken og skriv inn epostadressen du ønsker å melde av. Eller du kan kontakte oss via informasjonen under.

 

10. Ansvarlig
 

Black Design Interior AS er ansvarlig for personopplysningene dine i henhold til gjeldende personvernslovgivning.
 

Black Design Interior AS
Gamle E6 1302
7620 SKOGN
e-post: post@blackdesign.no
Telefon: 74 08 62 05
Organisasjonsnummer: 813265052
Nettbutikk: blackdesign.no


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.