Konkurransevilkår for 


Black Design Interior AS
Gamle E6 1302
7620 Skogn 
 
Org. nr: 813 265 052
 
Denne konkurransen er på ingen måte sponset av, administrert av eller assosiert med Instagram, Facebook eller annet sosialt nettverk. Deltakelsen og informasjonen du gir via deltakelse, blir behandlet bare av Black Design – ingen form for personlig informasjon vil bli utgitt til en tredjepart som følge av denne konkurransen.
 
Konkurransen vil være aktiv fra 1. desember 2018 - 23. desember 2018, sentraleuropeisk tid (GMT +1). Etter denne datoen vil det ikke lenger være mulig å delta på konkurransen.
 
Konkurransens deltakere har ingen spesifikk aldersrestriksjoner eller restriksjoner for hvor deltakeren er lokalisert i verden.
 
Hvordan delta i konkurransen?
De som deltar på denne konkurransen, deltar via våre sosiale kanalers kommentarfelt. Ved å svare på spørsmålet vi stiller, er den som kommenterer automatisk med i konkurransen. Har du deltatt og oppfylt krav til riktig svar eller engasjement på denne konkurransen, er deltakeren automatisk med i trekningen av premien. Premien er informert om på den sosiale kanalen.
 
Konkurransen er via våre sosiale kanaler og deltakere vil derfor stille med fullt navn ved deltakelse på konkurransen. 
 
Deltakere behøver ikke å dele konkurransen eller nevne andre personer for å delta i konkurransen. Disse typer engasjementer er opp til hver enkelt deltaker.
 
Hvordan trekker vi en vinner?
Vi vil trekke flere vinnere i perioden. Vi vil holde konkurranse hver søndag i desember 2018 med mulighet for deltakelse på disse datoene: 02.12, 09.12, 16.12, 22.12.
 
Vi trekker vinnerne tilfeldig ved valg mellom alle deltakere som har deltatt i konkurransen i den fastsatte perioden. 
 
Vinnerne vil bli annonsert gjennom vår sosiale kanal samme dag som trekningen. Vi kontakter vinnere via vår sosiale kanal, eller oppfordrer vinnere til å kontakte oss for å bli enige om hvor og når premien mottas.
 
Ingen form for avgift eller kjøp er knyttet til deltakelse av konkurransen. Vinnerne er ikke ansvarlig for noen kostnader for utsending eller bruk av premie.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.